Forhandlere

Episteme har mange gode samarbeidspartnere som forhandler våre løsninger.Ganske Enkelt AS

Dato: 06.03.2005

Ganske Enkelt AS var en av landets første dedikerte leverandører av CRM (eller kundeoppfølgingssystemer som det den gang het) og ble etablert i 1995.

Ganske Enkelt forhandler våre moduler med spesiell vekt på so/Workflow, med en rekkestørre installasjoner. Ganske Enkelt holder til i Drammen.


Proplan AS

Dato: 01.11.2013

Proplan er et softwareselskap med over 20 års erfaring som forhandler av markedsledende administrativ programvare og tilhørende konsulenttjenester. Vi er samtidig i dag den største forhandleren av SuperOffice på Vestlandet. Våre kunder har ofte et prosjektfokus så SO/Workflow er en naturlig del av våre leveranser. Proplan innehar både metodikk- og teknisk kompetanse rundt prosjekt- og dokumenthåndtering.


Vitari AS

Dato: 01.04.2015

Vitari er et av de mest erfarne konsulentmiljøer innen forretningssystemer fra Visma for små og mellomstore bedrifter. Økonomi- og ressursstyring er kritisk for en hver organisasjon. Vårt viktigste bidrag er trygghet gjennom vår kunnskap og erfaring.


Datasvar AS

Dato: 06.02.2007

Selskapets fagområder er forretningskristiske systemer som CRM (kundebehandlingsverktøy, ERP (økonomisystem), LØNN/HR og ikke minst DRIFT/SKYTJENESTER. I tillegg leverer vi selvfølgelig også sikkerhetssystemer, print/kopi og generelt datautstyr.


Super Office ASA

Dato: 06.03.2005

SuperOffice AS selger SuperOffice-produktene. De er ikke direkte en forhandler av våre moduler, men en naturlig samarbeidspartner i utallige caser.


Zpartner AS

Dato: 06.02.2007

Zpartner er en kjede med kontorer fra nord til sør som har sterkt fokus på og kunnskap om forretningssystemer. Gruppen er landsdekkende, og porteføljen består av Norges ledende produkter innen økonomi, lønn, kundeoppfølging m.m.


Zpartner AS, Kirkenes

Dato: 06.02.2007